Alehofs öppna utralång-KM (2017-11-19)
Kategori: Träning
Karta/område: Nödinge mm.
Arrangör: Alehof
Distans: Utralång
Sträcka: 23.57 km
Tid: 143:12
Genomsnittlig puls: 165
Maxpuls: 188
Det började snöa när vi satte oss i bussen, trots plusgrader. Redan vid start var det ett snötäcke och det fortsatte snöa, blev nog minst 5cm. Med andra ord blev man ganska blöt direkt och det blev spår.

Riktigt blött och bökigt på första slingan, särskilt till tvåan. Failade lite genom att inte komma ut till vägen efter 3an, tappade klungan där och det tog över kilometern att komma ikapp. Sen sprang klungan mer eller mindre tillsammans till 11an.

Där tyckte jag de andra var lite söliga upp mot kontrollen så jag gjorde ett litet ryck ut från kontrollen för att se om jag kunde få en lucka. Spåret gick rakt på en opasserbar brant, så det var bara att hoppa. Tydligen minst en i klungan som inte vågade. Lite vimmelkantig efter flygturen kanske, så kom jag rakt på till 12an även om jag hade tänkt köra runt. Såg ingen vid kontrollen så det kändes som att jag hade fått en lucka. Bommade lite på 13 så blev ganska osäker på var klungan tog vägen efter det och tryckte på ordentligt.

I mål var det 5min ner till nästa gubbe, så slutforceringen var ju ganska onödig. Blev ett bra pass iaf. Ganska bra fysisk form, skönt att kunna trycka på i slutet av en 20km-are.
Visa kommentarer (0)
 
Alehofs öppna utralång-KM (2017-11-19) Alehofs öppna utralång-KM (2017-11-19)