Jukola Str 7 (2018-06-17)
Kategori: Träning
Sträcka: 15.3 km
Sträcka: 17 km
Tid: 114:34
Ett av årets höjdpunkter men fysisk katastrof(igen!). Sov riktigt dåligt, fick ingen sömn alls. var sedan rätt varmt när jag sprang.

Öppnar iaf i ett helt lagom tempo och får första kontrollerna bra, men till K6 börjar benen kännas hemskt tröga och i alla backar så har jag ont i hela kroppen. Fortsätter framåt men känner hur energin långsamt rinner ur mig, mellan K5 och K15 håller jag ändå uppe trycket i löpningen även om det känns trögt som fasen. Men till K16 så kommer det jag började frukta vid K6, väggen. I backen upp från K17 känns det som jag ska svimma och in till K18 kollar jag inte ens på kartan, går typ sen till K21. Plockar sedan samtliga vattenkontroller på vägen till K22 vilket ändå gör att jag kan fortsätta. Energin går snabbt ur mig och till K24 så står jag stilla och kan knappt tänka, går bara omkring tills jag ser ett tåg komma ut från kontrollen. Kan sedan jogga in i mål tillslut.

Det fysiska var en absolut och helt oacceptabel katastrof, bland det värsta jag varit med om (mådde som en röv). Det enda postitiva med loppet var att jag kunde hantera denna helt nya terrängen på ett bra sätt. Innan jag helväggar vid K16 missar jag inte mer än 1.5 min. Och då mådde jag ingen höjdare innan det heller. Inte alls vad jag såg fram emot, känslan från start var dock att jag hade bra fart i kroppen men dagens uttålighet var sämre än en kedjerökares
Visa kommentarer (0)
 
Jukola Str 7 (2018-06-17) Jukola Str 7 (2018-06-17)