Lucka 4

Lucka 4

IK Uvens Digitala Kartarkiv

Flera av oss använder en digital kartpärm. Den kallas i allmänhet DOMA (Digital Orienteering Map Archive) och är öppen för alla Uvar! Tveka inte och skicka ett mail om du vill bli tillagd som användare! Under året har naturligtvis många kartor laddats upp, många smarta vägval har beundrats och många bommar har spridit glädje.

Ögonblicksbild av kartpärmen! Klicka på bilden för att komma dit.


Då undertecknad bara har sprungit en tävling i år blir det naturligtvis dagens Lucka!

Hallandspremiären natt 2014 H20


Jag citerar min Kommentar:

"Bra fram tills precis innan 2an, som förövrigt är värsta bingokontroll. Men till just tvåan gjorde jag rätt mentalt, höll mig lugn och körde ut till stigen för ett nytt försök. När det var svårt att läsa in sig på det obefintliga sitgslutet och jag inte fick kontrollen direkt, började jag bli stressad. Ute i stormen på dynerna var det inga problem, bara att köra tio meter från kanten, jag hade dessutom ingen chans att se kartan i farten. Jag sprang sedan snett hela tiden. 7an och 8an, banans bästa kontroller, blev totalt fiasko. Det enda bra var att man fick massor av ilsken motivation att kötta på stigen till 9an."

Lägg särskilt märke till bomminimeringen på 2an. Löpformen var utmärkt efter en tuff träningsvinter men tekninken var väl inget vidare. Jag kan väl säga som såhär att ibland är det kul att springa som en tvättäkta herrjunis. Fort och fel är en paroll som lite väl många följer all för ofta.