Lucka 23

Lucka 23

Blandat på dan före dopparedan

Korsord

I lucka 14 var det ett korsord och det var följande personer som lyckades lösa det: Roland Aasa, Sara Aasa Sethson, Annika Aasa, Johan Olson, Aron Laurell Håkansson, Mats och Ann Dahlrot.

Om det är någon som vill lösa det såhär i jultider innan ni ser facit så finns det en länk här.

Annars kan man kolla in facit här .

Hemsidekupp

Julkalendern har använt alla sina datorkunskaper och andra fä rdigheter för att införa två nyheter på klubbens hemsida! Dels har vi klätt vår kära uv i en juligare klädsel. Vi har även sett till att få till en direktlänk till Kartpärmen. Kartpärmen är väl minst lika viktig som tex fotoalbumet!


Jul-Klur

Här nedan kommer lite klur från Bunketorpsposten för rätt många år sedan. De flesta var nog inte ens med på den tiden och de som var med är nog tillräckligt gamla för att ha glömt ;)

Rebus nr 2

Den senaste teknikrebusen blev uppskattad så här kommer en till. Den är inte riktigt lika teknikinriktad, utan lite mer allmän! Och sen kan vi ju inte bryta trenden här, eller hur? Så o m ni lyckas lösa den, skicka in ert svar till Tomten!


Det här var allt för den här luckan. Ikväll är det ju den så kallade uppesittarkvällen så om ni inte har löst alla klurigheter än, så har ni kvällen bokad!