Lucka 19

Lucka 19

Julhälsning från Alice och Sara

I höstas var det 8 år sedan vi började i orientering. Vi var 10 år gamla och ville börja i någonting tillsammans och då blev det orientering. Hur vi kom fram till orientering kommer vi inte riktigt ihåg, däremot varför vi valde just orienteringsklubben IK Uven var för att den låg mellan där vi bor. Vi båda tyckte om det direkt och alla där var så trevliga och snälla.

Senare samma höst sprang vi vår första tävling, som var vid Röda sten. Tillsammans gav vi oss ut på en U1 bana. Det var en regnig dag men det brydde vi oss inte om utan sprang (eller antagligen gick vi) banan glatt ändå. Minnena har suddats ut lite grann men vi båda minns hur glada vi var under banan men framför allt när vi kom i mål.

Sen dess har vi fått vara med om väldigt många roliga tävlingar, upplevelser och resor. Allt från små tävlingar som klubben anordnat till Ungdoms-SM och större tävlingar som 25-Manna och 10-Mila. Vi har varit i många nya städer (och skogar) i Sverige. GM på Gotland är ett av våra favorit minnen och Köttkulla, där ungdomens 10-Mila gick ett år, är nog det ställe som vi till namnet skrattat mest åt.

Orienteringen har gett oss många fina minnen och fler kommer det att bli!

God Jul önskar Alice och Sara

Här är några bilder på oss från när vi var små :)