Lucka 20

Lucka 20

Uven på Strava

För orienteraren är väl Strava mest ett smidigt sätt att koppla ihop gpsen med Livelox. Det ska luckan inte handla om idag, men koppla gärna upp dig, det finns inget bättre än när saker sköter sig själv. I det här fallet uppladdningen till Livelox. Det är alltså bara att direkt gå in och kolla sina vägval istället för att behöva krångla runt med .gpx-filer osv.

En annan sak som den här luckan inte ska handla om är Stravas egentliga huvudsyfte, segmenten. Där kan man jämföra sig med andra som kört samma sträcka förut. Några Uvenrelevanta segment finns, exempelvis vår intzrunda där Uvarna Johan Olson och Emelie Rönnborg passande nog har rekorden.

Men nu är det dags för det riktiga ämnet, för nu finns nämligen IK Uven som klubb på Strava! Gå med för att få chansen att komma längst upp på leaderboarden, eller för att komma i kontakt med andra Uvar på Strava.

Sen passar vi på att tipsa om ännu en Strava-grej, Heatmap. Lite samma tema som lucka 2, men nu med alla personer i hela världen! Med tanke på hur tydligt spåren av vår tävling syns i östra delen av bilden, så verkar det vara ungefär senaste året som är med. En annan kul sak är swimrunnarna som har kört över Barnsjöarna. Eller de nya slingriga mtb-stigarna i södra kanten. Och skidspåren runt Lindevi. Både reflexrundan och intzrundan syns och kollarna man riktigt noga kan man lista ut var första kontrollen på teknikträningen 30 aug satt precis öster om Djursjön. Klicka på bilden för att upptäcka mer själv.