Lucka 1

Lucka 1

Välkommen till årets julkalender!

... som i år är tillägnad Gustav ♥

Vi fick sena tankar om att göra en julkalender i år, därmed inte hunnit förbereda så många luckor i tid. Redaktionen som tidigare år bestått av Hanna & Gustav (med vissa gästbidrag) tar därför gärna emot fler bidrag i år. Behöver varken vara något speciellt eller särskilt långt.

Om någon känner sig sugen att bidra så kontakta mig (Hanna). Jag hjälper gärna till med idéer om du känner att du vill skriva något men inte vet om vad.


Nu över till dagens innehåll:

Första december och första advent. Men även sista dagen att anmäla sig till vårt fina Lusselopp som går av stapeln om precis en vecka, 8e december. Vinterorientering, glögg, pepparkakor, bastu och soppa efteråt - kan man få en bättre söndag? Finns såklart olika banlängder.

In och anmäl er!


Eftersom det återkommande temat för julkalenderns första lucka har varit nostalgi så håller vi såklart kvar i den traditionen. När vi ändå pratat om Lusseloppet så passar vi på att blicka tillbaka till förra årets Lusselopp. Då var det nämligen 50-årsjubileum. Det firade vi med att istället för vår nyare variant att springa orientering, springa originalbanan från de första upplagorna, löpning från Bunketorp till Rigortorpet tur och retur. Naturligtvis även med några kortare alternativ.


Bunketorpsposten nr 77 - 50år med IK Uven, ett smakprov! (1995)

Bansträckningen från 2018