Lucka 13

Lucka 13

Gott och blandat

Först måste vi starta denna fredag med att säga att det inte bara är Luciadagen idag utan även såklart fredagsträning!! Och inte vilket fredagsträning som helst... utan Luciaträning: vilket = årets första hinderbana! Hur lucia kommer in i bilden vet jag inte riktigt men man får väldigt gärna ta på sig någon fin utstyrsel. Behöver nödvändigtvis inte sitta på under hela träningen men i alla fall till närvarobilden på slutet ;)

Det är inte bara sista träningen på året, utan även Hannas sista fredagsträning för den här terminen innan jag åker iväg några månader på andra äventyr. Blandade vikarier är fixade till några av resterande träningar men blir du sugen på att leda en träning så finns det många kvar. Det är bara att säga till. Se det som en rolig utmaning att planera något, det är kul!

Nu över till nästa punkt: Måndagens korsord. Det utlovades ju ett pris till rätt svar för att höja antalet deltagare och visst fick vi in några stycken. Eftersom vi behöver ha en vinnare så kommer därmed en liten kort tävling att utföras ikväll på fredagsträningen mellan de som skickat in, (förlåt Stina för att du inte kan komma).

I tisdagens lucka angående Strava nämndes att William R hade rekordet på stravasegmentet Bunketorpsbacken. Då var det en viss annan person vid namn Johan G som inte ville låta lille William ha den äran så länge till. Därmed laddade han och körde en himla rush upp på kvällsträningen... meeeen satte inte ett nytt rekord utan det saknades hela 4 sekunder. Men något säger mig att han blev ännu hungrigare av det?

Sist men inte minst så är det ju ändå Lucia idag. Det måste vi ju såklart fira med att sjunga lite härliga Luciasånger. Titta in våra sånger från 2014-års kalender här eller från 2015 här.