Lucka 14

Lucka 14

Julhälsning från Lund

Hejhej! Här kommer en julhälsning från oss, Alice och Sara, de två tjejerna som flyttade till Lund och inte hade insett att det absolut inte finns någon skog alls här!

Vi båda pluggar till civilingenjör, Sara i bioteknik och Alice maskinteknik. Lund är en mysig stad med cykelavstånd till allt (förutom skogen). Just nu så bor vi tillsammans i en privat korridor.

Orientering har det tyvärr inte blivit så mycket av för vår del, men däremot så tränar vi på egen hand. Vi båda går på ett gym i närheten och dessutom håller Sara i löpträningar för ett gäng studenter. Där har många av träningarna hämtat inspiration från någon av alla de träningarna vi haft på tisdagarna i Uven. Till Exempel Hannas mardrömsintervaller (om man frågar Alice 😉). Den träningen vi pratar om är när vi sprang flera set med 3x3 intervaller i olika lutningar, bland annat i himlabacken. Träningen är också mer känd som "träningen när Victor hade för lite kläder".

25-manna hann vi med i höst och det var en väldigt trevlig helg som vanligt. Roligt att få vara i skogen, också såklart att umgås med vår härliga klubb. Nästa sommar kommer vi till O-ringen, något vi båda ser fram emot väldigt mycket! Vi hoppas att få se många av våra klubbkamrater där!

God Jul Önskar Alice och Sara! ♥

Bilden är tagen efter intervallpasset i somras. Jag (Hanna) flikar in med en rolig kommentar som jag kommer ihåg att Alice la precis efter att denna bilden togs... "Varför ser jag och Hanna ut som uppsvällda tomater och Sara helt normal?".