Lucka 17

Lucka 17

Höstens höjdpunkt: 25-manna

För er som inte vet vad 25-manna är eller som bara har hört namnet någon gång, så är 25manna en av världens största stafetter, där världens bästa orienteringsklubb ska koras. Tävlingen är unik genom att både elit, ungdomar och veteraner tävlar i samma lag. Alla i klubben är därmed lika viktiga i denna breddstafett! Nästan alla som åker med säger att det absolut roligaste med resan & stafetten är att man verkligen springer tillsammans i klubben. Man känner sig som en del av en stor gemenskap på ett helt annat sätt när man väl tävlar ihop som ett stort lag.

Det mest typiska svaret jag får när jag frågar om 25-manna är:
"jag ska kolla upp datumen!"
eller
"vi har inte hunnit börja med höstplaneringen än.."

Vilket är helt naturliga kommentarer ...

... men varför inte vända på det? Planera hösten utifrån 25manna! Ha med datumen från början. Räkna med att ni ska åka med 😃. Sommaren planeras av väldigt många utifrån O-ringen. Ett vanligt och välkänt citat är: "En sommar är ingen sommar utan O-ringen". Jag vill införa: "En höst är inte en höst utan 25-manna!".

Stora målet är 2 lag!

Vi har difust pratat om det i några år men aldrig riktigt satsat mot det. Nu tycker jag att det är dags. Vi KAN få ihop två lag, enligt skisser är det helt rimligt. Och visst hade det varit spännande att inte bara jämföra med Herkules, utan även jämföra med det andra uvenlaget, sträcka efter sträcka?

Datumen är 10-11 oktober 2020. Visättra, Flemingsberg bjuder på en intressant och härlig terräng söder om Stockholm. Intresseanmälan finns här!

Hur många anmälningar kan vi nå tills ikväll? 5, 10, 15? Observera att det bara är intresseanmälan för att se möjligheter för 2 uvenlag, mer definitiv anmälan kommer att tillfrågas senare! Obs att även du som vill åka med för att springa öppen klass istället för stafett är välkommen.

Nedan följer några bilder från förra året:


Visst blir man sugen på att vara med nästa år?