Lucka 23

Lucka 23

Domagalan

Såhär dan för dopparedan har det äntligen blivit dags för den traditionsenliga domagalan, där årets höjdpunkter i Uvens digitala kartpärm presenteras. Tyvärr har kartarkivet inte sprudlat med kartor iår (kanske mycket pga att Livelox har blivit populärare). Här kommer i alla fall Johan Ols(s?)ons äventyr 2019:

Årets comeback

När man inte kan springa får man gå och då räknas varje meter!


Årets bom

Inte ensam om denna praktorientering då sällis gjordes med Andreas Sölberg från IFK bland annat


Årets hängning

Hänga Eskil är en dålig ide


Från IFK igen? Ett mönster det här kanske?


Årets pace

Standardfart på en 11 km lång långdistans för krusbärsbusken.


Årets inledning

Första individuella loppet för året


b) Snacka om att ha vilat sig i form. Är träning överskattat? (Nej, såklart inte😉)


Årets Bunketorp

Kan du Bunketorp lika bra eller t.o.m. bättre?


Årets bästa terräng

Herrestadsfjället i Uddevalla, massiv drömkarta och man springer med ett leende hela vägen, om man inte heter Martin Ankel och väggar vid första kontrollen.


Årets längsta

Årets bästa terräng var årets längsta också. Nästan ren orientering dessutom vilket få andra ultralångare levererar. Ärtsoppa efteråt! 😉


Årets korridor

Inspiration för vinterns teknikträningar?Hoppas du är taggad på många fina orienteringslopp 2020! Passa på att dessutom ladda upp dem i Uvens digitala kartpärm efteråt. Trevligt att kommentera sina lopp och att se andras kommentarer? Eller ska vi kanske istället göra en Livelox-gala nästa år?

Tyckte du att det var väldigt kul och inte har något annat för dig en måndag som denna, titta in någon av de tidigare årens domagalor: lucka20 2014, lucka 22 2015, lucka 23 2017.