Lucka 24

Lucka 24

God Jul

Vem önskar sig inte en vit jul?

Som vi nämnde i gårdagens väntatext har redaktionen tagit sig till snön. Här kommer en snöig julhälsning. Alla som blir avundsjuka på de fina vyera kan höra av sig till Hanna som sedan 21 december jobbar på ett fint hotell här. Ni som har DN kan läsa en artikel "Aktiv semester i Lillehammer" där det fina hotellet nämns. Annars läs urklipp nedan.


Nu över till redaktionens julhälsning. Se och njut!

Eftersom vi känner att vi haft för få tävlingar i år slår vi till med en sista tävling som dock inte kommer att avgöras förrän första söndagen i mars. Frågan är vilken redaktionsmedlem som kommer först imål på Vasaloppet. Vi har varsin fördel: Hanna ska som sagt tillbringa tiden fram till Vasaloppet i ett snöparadis medan Annika ska vara i mindre snöiga Göteborg. Annika står i led 7 medan Hanna just nu står i led 9 (hoppas på att seeda upp sig) vilket är en fördel på ca 10-20 minuter. Annika vann för två år sedan och då skiljde det bara ett led. Svar skickas som vanligt till tomten. Eftersom svarsfrekvensen ökar om vi utlovar pris blir det pris här med. För övrigt vann Johan Grahn korsordstävlingen efter utslagstävling i en rafflande duell över Mikaela Löfgren på en fredagsträning.

Redaktionen som det här året har bestått av Hanna Boquist och Annika Aasa hoppas ni har uppskattat innehållet och redan nu laddar för bidrag till nya luckor nästa år.

God Jul och Gott Nytt Träningsår!