Lucka 1

Lucka 1

Välkommen till årets julkalender!

Vi är tillbaka även i år med nya, förhoppningsvis spännande luckor, varje dag fram till julafton. Notera att senaste årens trend har varit varannat år men i dessa tider (frasen som vi ju absolut inte har tröttnat på...) så vill vi lätta upp vintermörkret med lite julkul. Dessutom gav förra årets uppskattning extra mersmak.


Men nu över till dagens innehåll:

Som traditionen lyder är det nostalgi som står på schemat för julkalenderns första lucka. Och nu ska vi ta en titt på årgången 1999, som jag (Hanna) är en del av.

Jag var nog med i klubben redan i mammas mage (Annika Aasa som vill poängtera att hon också är en del av redaktionen!), men gick nybörjarkurs 2007. Janneke fick nys om orientering i skolan (blev värvad av Karin A på Sinntorp) och något år efter testade även Alice och Sara på och fastnade direkt.

(till vänster) 2012, (till höger) 2013 efter vinst i D14 på IFK-stafetten


Klubbstafetten 2014, med tanke på våra miner tror jag inte att någon av oss visste att vi blev fotograferade...

Still going strong 2018

En klubbträning vid Barnsjön. Kanske senaste bilden vi tagit alla fyra ihop?

Som många säkert vet sedan tidigare så pluggar Janneke uppe i Luleå, Alice och Sara nere i Lund medan jag just nu pluggar här i Göteborg. Så för tillfället är vi inte samlade men man vet inte vad framtiden kommer att medföra.