Lucka 19

Lucka 19

Den som väntade på något gott....

... har inte väntat förgäves

Ni som suttit hela dagen och väntat från morgonens väntelucka... Nu kommer resultatet från förmiddagens träning!

För er som inte läste luckan tidigare idag så var redaktionen iväg och sprang en orienteringsträning på Gödeberg med ett antal andra Uveniter. Temat var julgrans-OL och nog svårare än många kunde tro.

Tänk vad ett kort hej och ett god jul på parkeringen kan göra för gemenskapen och att känna att man tränar tillsammans, trots att vi sedan sprang helt individuellt i skogen och knappt såg varandra. Det är helt klart en coronasäker sport vi håller på med så få inte dåligt samvete för att "träffa" andra utomhus på flera meters avstånd.

Väldigt kul att slänga ut en spontan träning på fredag kväll och att ändå 13 stycken kom dit på lördag morgon och ytterligare några har fått kartan på mail för att springa senare.

Träningsidén grundade sig i att det varit väldigt dåligt deltagande i GPS-challengen som vi utlyste i lucka 5, då vi inte fått in ett enda bidrag. Vi fick ta saken i egna händer och lura ut er på en målaraktivitet istället.

... och titta vilka fina granar och stjärnor vi fick ihop!

Tittar man på livelox så ser det ännu finare ut! Alla har för det mesta hållt sig innanför korridoren, vilket ju är det viktigaste!

Missade du detta och vill springa i efterhand så är det bara att höra av sig till tomten!