Lucka 21

Lucka 21

Julhälsning från Janneke

Hej klubben!

Mitt namn är Janneke och ni fick träffa mig lite snabbt i lucka 1. Jag pluggar som sagt just nu i Luleå där jag läser civilingenjör Arkitektur. Jag trivs otroligt bra, framförallt när det ligger ett ordentligt lager snö där.

Här uppe är jag mycket aktiv i studentlivet där jag bland annat är med i en efterfestlokal och även är med och planerar välkomstperioden för alla nya studenter som ska börja i Luleå 2021. Med detta och skolan och alla nya vänner jag har fått här uppe har jag fullt upp men jag hinner ändå njuta av den fina naturen här uppe.

I Luleå har jag inte orienterat så mycket dels på grund av att jag gör mycket annat i studentlivet men även eftersom klubbkänslan inte är samma som i Uven. I somras lyckades jag dock ta mig ut och ta ett stort antal hittaut-kontroller. Kaxig som jag är tänkte jag dock att myggen här väl ändå inte kunde vara så illa som dem sagt och jag gick därför ut ena dagen utan myggmedel vilket var ett STORT misstag. Nu har jag lärt mig och vet att så snabbt det börjar bli sommar ska myggmedlet med överallt. Just hittaut-kontrollerna var väldigt kul att göra och jag tog dem med en blandning av cykel och löpning.

Just denna vinter har det ännu inte varit särskilt bra med snö vilket är väldigt tråkigt :( Vi fick dock några omgångar med snö som smälte bort igen i november. Jag lyckades dock förra året ta mig ut några gånger på skidor och introhelgen i längd som jag var med på med Uven var till stor hjälp.

Jag skickar med några riktigt härliga snöbilder från förra året! Och så hoppas vi på lite snö i år också. Bästa tiden att besöka Luleå är förövrigt enligt mig Februari/Mars/April då det brukar ligga mycket snö och det börjar bli lite ljusare igen.


God Jul från Janneke, hoppas vi syns i skogen någon gång! 😊