Lucka 4

Lucka 4

Throwback: Hanna börjar träna

PT á la Gustav Boquist

Det hela grundar sig i att Gustav tyckte att han hade en alldeles för lat lillasyster... vilket jag nu i efterhand fullkomligt kan erkänna 😄. När jag var yngre tränade jag max 1 gång i veckan på tisdagarna och mamma och Gustav hade väldigt svårt att ens dra mig dit... När jag väl var där så var det dock det roligaste på hela veckan! Såå glad och mycket energi när jag kom hem på kvällen. Desto argare när jag skulle sätta mig i bilen på väg dit några timmar tidigare.

Åren gick och jag började väl i alla fall träna lite mer. Tisdag, ibland torsdag och eventuellt någon tävling på helgen under säsongen. Sen blev jag inspirerad av Gustav som började på idrottsgymnasium med inriktning orientering. Jag fick egna "drömmar" om att själv börja där några år senare. Gustav däremot... han påpekade att om jag skulle kunna söka dit så behöver jag faktiskt börja träna lite mer, både för att ha en chans att komma in, samt att vara van att träna flera gånger i veckan.

Ordningsam som han var så fixade han ihop ett kontrakt (se nedan) som jag fick skriva under. Ganska mycket på skoj men han tyckte att om han skulle hjälpa mig så fick jag lova att försöka och faktiskt intressera mig lite själv också. Vidare kommer jag inte ihåg så mycket detaljer över hur det gick under det närmsta året men det ledde i alla fall till att jag hösten 2015 också började på Katrinelund och nu idag är mer intresserad än någonsin av träning och att utvecklas!Såklart jag vill hänga ( 😉 ) på dig på dina idéer!                                Under Italienska 5-dagars 2015