Lucka 8

Lucka 8

Årets lusselopp

Många har kanske undrat om det kommer att bli ett lusselopp i år? Såklart vi ska ha det! Däremot gör omständigheterna att det inte riktigt blir som vanligt med gemensam samling och gemensam start och vätskekontroll och dusch och bastu och glögg med pepparkakor och hemlagad soppa och kaka och pratstund och prisutdelning efteråt...

Nåväl, ni får karta, utsatta kontroller och fint i skogen! Självklart lyser solen och ni kanske har sällskap av någon enstaka orienteringskompis eller träffar på någon annan i skogen. Väldigt bra och rolig träning blir det säkert! Glöggen får ni ta vid bilen. Russin och skumtomtar har ni i fickan. Hemma har ni förberett en soppa som är nästan lika god som Uvens? Kaffe och kaka smakar nog gott även hemma. Svårast att få till är Uvensällskapet men lägg in en bild på Uvens facebook vetja.

Upplägget på loppet blir lite som en "veckans bana" då kontrollerna sitter ute hela veckan för er att springa när det passar er bäst! Vad bra, man får välja, kanske kan ta lång en dag, längre nästa dag och kröna veckan med längst på söndagen? Anmälan här, vill man springa i veckan så mailar man till Andreas för att få karta på mail med den bana man valt för egen utskrift. Har man tänkt springa under helgen kommer utskrivna banor finnas på plats lördag och söndag utanför omklädningsrummen i Bunketorp. Bra träning, passa på att få till årets längsta pass!

Finns 5 olika banor att välja på:
Röd: 3 km, Svart mellan: 5,5 km, Svart lång: 8,3 km, Svart längre: 10,5 km, Svart längst: 12,7 km. Visst blir man taggad?

För att ändå få lite vanlig lusseloppskänsla kan ni titta in klipp från förra årets lopp här.