Lucka 1

Lucka 1

Välkommen till årets julkalender!

Första december är här och vi är tillbaka med nya, spännande luckor, varje dag fram till julafton!

Som traditionen lyder är det en liten nostalgitrip som dagens lucka bjuder på. Undertecknad har rasslat i arkiven, sökt hela internet och äntligen funnit intressant material till er läsare!

Eftersom ett lusselopp i snö troligen väntar på söndag så kommer här lite inspiration för att ta sig igenom den långa banan i krispiga förhållanden. Har man samma inställning som Hanna 4 år kommer det gå lätt som en plätt, det är helt enkelt roligt att stämpla vid kontrollerna! Värt att nämna är att det erbjuds Sportident på fleera kontroller i helgen 😉

Dom är inte många, men det finns personer som tycker att springa i snö är som att springa i Nike Vapourfly 2, väldigt sparsamt alltså. Se på Hannas ansiksuttryck på bilden nedan så förstår ni avslappningen för kropp och knopp som en orienteringstur i snö kan ge!

I år är vi tillbaka med ett traditionellt lusselopp innehållande vätskekontroll med skumtomtar, glögg och pepparkakor vid målgång, bastu för att värma frusna tår och sedan varm god soppa inuti stugan! Såklart har vi fortfarande lärdomar från senaste åren i åtanke, håller avstånd och stannar hemma om vi är sjuka. Brukar vara en härlig dag med långpass, som dessutom ser ut att få perfekt vinterväder! Så passa på att utmana er med en längre bana än ni brukar springa, anmälan på Eventor senast idag. Så är du inte anmäld, in och anmäl direkt när du läser detta så ses vi på söndag!