Lucka 12

Lucka 12

Höstläger

Halmstad 9-10 oktober

I grunden var tanken att helgen skulle vara en ersättning för 25-manna men det visade sig bli väldigt uppskattat och helt klart något vi kommer sikta på att få ihop fler år framöver, oavsett 25-manna eller inte.

På lördagen fick vi i alla fall möjligheten att vara med på en träningsdag tillsammans med Halmstad OK och Falkenbergs OK. Förutom fina träningar bjöds vi hela helgen på strålande sol och fantastiska höstdagar att vara ute på.Efter lunch ute i solen hade vi lite teorisnack om förmiddagens OL-bana innan vi ställde oss på start för en tvåmannastafett. Konceptet innebar två personer i samma lag med 3 stäckor var som genom flexibla längder gjorde att det blev jämnt och perfekt för en träningsstafett!

Trötta efter dagen lyckades vi ändå tillsammans laga en 3-rättersmiddag som smakade väldigt gott efter den aktiva dagen!

På söndagen sprang vi poker-OL i jättefin skog som vi även fick lite extra 25-mannakänsla i eftersom terrängen liknande typisk stockholmsterräng. För er som inte vet vad poker-OL är så får alla 5 kort var som man ska bilda en så bra poker-hand som möjligt med. Detta gör man genom att springa runt till olika kontroller och byta sina kort. Vid varje kontroll sitter alltså ett kort som man får välja om man vill byta med sitt eget eller inte. Det gäller att vara smart i sina byten eller ha tur med vilket kort som sitter på kontrollerna som man springer till.

En väldigt bra gemensam träning för att kombinera olika grupper och nivåer!
Sen blev det pizzalunch innan vi tog oss ut till sanddynorna i Haverdal och sprang i fantastiskt fin terräng som användes under O-ringen 2012. Mellan alla träningspass hann vi såklart också med att vara sociala med varandra för att bygga på klubbgemenskapen.

Ett väldigt lyckat läger enligt alla inblandade så det längtar vi tills vi kan göra om. Förhoppningsvis med ännu fler uvar!