Lucka 3

Lucka 3

Sveriges bästa klubbstuga

Vart tog de fällbara sängarna vägen?

På orienterarnas skvallersite orienterare.nu finns både trevliga och givande diskussioner samt diskussioner som spårar ur. En del ämnen är mycket intressanta och en del är mer av kuriosakaraktär.

Nåväl, år 2015 startade en tråd om vilken som är Sveriges bästa klubbstuga där olika aspekter skulle vägas in. Alla intresserade fick nominera sin favorit med kommentarer.

Och hurra, åtminstone en orienterare har någongång tyckt att just vår klubbstuga Bunketorp är den bästa i Sverige. Någongång är närmare bestämt 2017-08-11 kl 15:27, se kommentar #41 om ni skrollar ner. Frågan är dock om han skulle uppskatta vår stuga lika mycket 2021 för en sak han gillade var att vi 2017 hade en samling fällbara sängar. Dessa har vi gjort oss av med sedan dess och hänvisar numera hyresgäster som övernattar till eget liggunderlag/luftmadrass eller liknande. Dags att ompröva det?

Däremot kommer troligen 99% av alla som någon gång sovit i de där fällbara sängarna att säga att de inte va så mycket att ha? Sängen vek sig lite när den ville och helst skulle man ha två madrasser från två sängar för att få en någorlunda behaglig säng att sova i.

Den högra bilden symboliserar nog mer hur de gamla sängarna såg ut. Hade de sett ut som den vänstra hade det varit rena lyxen!