Lucka 3

Lucka 3

Expedition rädda Domagalan

När Livelox kom till världen så tog den sakta men säkert över vår fina digitala kartpärm, Doma. Därmed gick också vår tradition Domagalan här i julkalenderns historia i graven. Låt oss väcka den till liv igen! Kanske med ett nytt namn... (host host, Liveloxgalan, host host)

Hur gör vi detta?

Tomtens egna nissar har inte tid att prioritera en Livelox-rannsakan just nu men alla bäckar små skulle faktiskt kunna leda till något stort och roligt. Därför behöver vi er hjälp. Om alla går in och kollar på sina eller andra ur klubbens lopp på livelox och skickar in bidrag till Tomten så får vi garanterat ihop något som vi alla kan glädjas åt när vi tänker tillbaka på orienteringsåret som varit.

Alla tips är välkomna! Allt från färdiga bidrag med rubrik, ev kommentar och screenshot på rutten till enbart namn på tävlingar där det kan finnas något roligt tas gärna emot. Hittar ni en rolig kontroll, gps-spår eller annat som ni tycker platsar men inte kommer på ett passande namn, skicka in utan, vi hittar på något! Allt som kan tyckas dyka upp är till stor hjälp,och alla bidrag, hur små dom än är, är alltid mer än ingenting alls :)


För inspiration och några goda skratt, kika in tidigare års Domagalor:

2014, 2015, 2017, och 2019