Lucka 4

Lucka 4

HittaUt-nörderi

Att Uven har ordnat Hittaut i Lindome och Kållered under året hoppas vi att de flesta av våra läsare känner till. Att det är uppskattat tror jag också många känner till. Men precis hur det gick är nog inte lika väl känt. Så här kommer lite fakta på gränsen till nörderi från vår Hittaut projektledare Linda Söderlund. Redaktionen tar tillfället i akt att tacka Linda främst för Hittaut projektledarinsatserna men även för att hon är den första som skickar in gästmaterial till en lucka. Vi tar gärna emot mer gästmaterial. Det är bara att höra av sig! Nu till lite Hittaut data:


Hittaut fanns på 91 orter i år och räknas till ett av Sveriges största friskvårdsprojekt. Sammanlagt har nära 700 personer registrerat minst en checkpoint hos oss.
Hittaut Lindome/Kållered gör ett fint andra år och växer med både nytt kartområde, nytt stort bidrag och fler checkpoints och nya medlemmar i projektgruppen. Ca 15 % reser till Lindome för att göra Hittaut. Den mest långväga gästen kom från Paris. Wow!
105 personer har registrerat alla 78 checkpointens. Av de som tagit alla är bara drygt 10 st Uvar. Kul att vi når så många icke-orienterare!
De mest populära checkpointsen ligger nära Lindome Centrum. De minst populära checkpointens ligger i skogsområdet norr om Valås.Linda önskar oss alla GOD JUL!

Vi andra ca 700 önskar oss ett nytt Hitta-Ut 2023!