Lucka 6

Lucka 6

Två lag godkända på 25-manna!

Det borde vi väl fira lite extra?Många minnen har kanske lagt sig, vad passar då inte bättre än att återuppleva helgen genom våra minnen tillsammans?

Torsdagen den 15:e december blir det därför en extraträning (inför nästa års stafett 😉) följt av lite firande. Hoppas att alla som var med på resan, alla som gärna hade sprungit men inte kunde i år, alla som satt hemma och höll tummarna eller alla andra som bara vill uppmärksamma dom som sprang vill vara med och fira. Hela klubben är välkomna helt enkelt!

Det blir inget superstorslaget firande men förhoppningsvis inte mindre trevligt för det.

Tanken är att de som vill träna ses kl 18 och kör ett löpträningpass med inslag av spänst och lite intervaller. Det är såklart okej att springa några egna varv på elljusspåret om man hellre vill det.

Kl 19:15 ses vi i stugan för att äta tårta! För de som tränat finns det möjlighet till lättare tisdagsfika innan man hugger in i tårtan. Det blir även någon aktivitet, någon överraskning och trevligt prat med klubbkompisar.

Ingen kostnad och ingen total-bindande anmälan men för att planera mängden förtäring och aktivitet vill vi gärna ha in anmälningar så snart som möjligt. Anmäl dig i Facebookinlägg i medlemmar-gruppen, på klubbaktiviteter på Eventor eller personligen till Hanna eller Annika senast måndag 12 december.

Stort välkomna allihopa!