Lucka 1

Lucka 1

Välkommen till årets julkalender!

I år kommer upplägget att vara lite annorlunda, istället för att mötas av nya spännande luckor varje dag så kommer vi att mötas av gamla spännande luckor varje dag! Det är ju väldigt inne med second hand nu, inte sant?

Men detta betyder inte att det blir sämre, det finns många guldklimpar sparade i alla tidigare års luckor. Väl värt att inte bara låta dem ligga oöppnade i arkiven.

Det kan hända att det ploppar upp lite nyskrivna luckor här och var också, så håll utkik!

Vi kommer givetvis inte att bryta traditionen i första luckan som genom alla år har varit med temat:

Nostalgi

Nu när snön ligger så fint på marken, drömmer ju alla om att få åka skidor, eller hur?! Därför passar vi på att göra en skid-throwback. För några år sedan (sisådär 30) arrangerade Uven nämligen ett skidlopp, kallat något i stil med 12-timmars och 6-timmars.

Vi hittade några gamla plakat i Bunketorp från tävlingarna. Varierande kvalité men lite intressanta saker går att lista ut om man tittar noga. Däremot väcker det en del frågor också:

* Hur långt var spåret?

* Vilka är uvenlag?

* Slog verkligen Herkules Uven?

* Hallbergs däremot, om matteräkningen stämmer så höll de Uvens flagga högt och krossade Herkules? 😎 (Dvs om det är de Hallbergs som vi tänker på..)

* Finns det några fler aktiva uvar som åkte? Ms. Ordförande är en av dem men hon bara skakar på huvudet och kan inte ens komma ihåg vilket lag hon åkte för.