Lucka 6

Lucka 6

COL Indoor

COL indoor är en inomhusorientering som har arrangerats av Chalmers orienteringsklubb i 2 år och blivit väldigt uppskattad. Nu till helgen är det dags idag! Nytt hus innebär ny karta och nya möjligheter!

Redan 21 uvar anmälda vilket är jättekul, men det finns plats för fler att vara med. Efteranmälan stänger ikväll den 6/12 kl 23:59 så det finns fortfarande möjlighet att testa på detta!

Länk till eventor och anmälan finns här.

Om ni har tittat på gamla kartor och tänker "Hjälp! Detta är för svårt för mig" -> Sluta tänk så!!

Första gången Hanna&Annika testade på COL Indoor för 2 år sedan så fattade vi iiiingenting om hur våningar och trapporna gick ihop när vi försökte kolla på några gamla kartor från gamla inomhusorienteringar i Stockholm. Men det gick ändå. Och vi bägge två tyckte faktiskt att det var riktigt riktigt roligt!

Summa summarum så kanske det inte är lättare än det ser ut men väldigt mycket roligare! Det går alltid att ta sig igenom och det är en helt annan grej när man väl är där än när man försöker tänka sig igenom det hemma på datorn.

Passa på att ta denna chans till att testa på något helt annorlunda än vanlig orientering! På eventor finns det 2 etapper men det är helt okej att bara anmäla sig och springa den ena dagen om man vill det. Det finns olika svårighetsgrader så om är du osäker, ta hellre en lättare bana än ingen alls 😀

Andreas Jonsson från Chalmers OL har gjort två väldigt fina och häftiga filmer från de två senaste åren. Titta gärna för inspiration och för att se att det verkligen är till för alla, oavsett hur ung, gammal, snabb eller mindre snabb du är. Detta är en utmaning som ställer många olika parametrar på plats!

Filmen från 2021 går att se här.

Filmen från 2022 går att se här.